Култовата евроденс група от 90-те Culture Beat е новото попълнение в програмата

...
Култовата евроденс група от 90-те Culture Beat е новото попълнение в програмата
Коментари Харесай

Culture Beat забива в Бургас

Култовата евроденс група от 90-те Culture Beat е новото попълнение в програмата на SPICE Music Festival, който ще се организира на 7, 8 и 9 август 2020 в Бургас. Изпълнителите на едни от най-успешните шлагери като „ Mr.Vain “, „ Got To Get It “ и „ Take Me Away “ ще се качат на сцената на 8 август 2020. Освен тях, към програмата се причисляват и DJ Dian Solo, DJ Marti G и DJ Emotion, които ще се постараят градуса на въодушевление да не спада даже за момент през трите фестивални дни. За голямо съжаление обаче Bomfunk MC`s отмениха всичките си концерти в Европа това лято, което значи, че няма да можем да ги забележим и в Бургас

Но един от най-големите фестивали на българското Черноморие към този момент се подготвят още 20 от най-известните звезди на 90-те - Technotronic, MASTERBOY & Beatrix Delgado, C+C Music Factory, Sonique, мамбо фурията Lou Bega, Corona с присъединяване на бразилската дива Олга де Суза, немските хип-хопъри C-Block, испанките Las Ketchup, с които ще изпеем безконечния шлагер „ Asereje “, Reel 2 Real ft. The Mad Stuntman, който също ще забележим за първи път на фестивална сцена у нас, Rozalla с „ Everybody’s free ”, италианската денс формацията Black Box, LayZee aka Mr.President ще ни върне в 1996 с „ Coco Jamboo ”, английското дуо Maxx, което от 2019 още веднъж се завърна на сцената, Kosheen, Nana, Vengaboys и Double You.

Организаторите на фестивала твърдят, че събитието ще се реализира при всички настоящи сега разпореждания и предложени от институциите ограничения за сигурност, при 50% допустимост на потенциала на събитието, обезпечени санитарни пунктове, дезинфектанти на всеки търговски обект и други. Фестивалната зона ще има регулирана скица за движение с авансово конкретизирани входове и изходи и табели с указания, а потокът от хора ще бъде контролиран от доброволци и защита.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР